اسانس چای سبز
اسانس
کاربرد اسانس خوراکی مایع غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی است و امروزه یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین افزودنی های خوراکی، بهداشتی، دارویی، آرایشی و … هستند و کمتر محصولی را می توان یافت که در ترکیبات آن اسانس خوراکی مایع به کار نرفته باشد. انواع آب میوه با طعم های مختلف از جمله آن هاست
اسانس چای سبز چیست و چه کاربردی دارد؟
اسانس چای سبز حاوی پلی فنول است، چای سبز و چای اولانگ دارای بالاترین سطح پلی فنول هستند. این بدان معناست که آنها بیشترین فواید سلامتی را دارند. تخمیر و پردازش برای تهیه چای سیاه باعث کاهش پلی فنول ها می شود که اغلب این کار را با تبدیل آنها به تافلاوین و تیاروبیگین انجام می دهد. سایر بخش های مهم چای سبز شامل کافئین، تئوبرومین و تئو فیلین است. پلی فنول های چای سبز آنتی اکسیدان های قوی هستند .چای دومین نوشیدنی محبوب در جهان است که مردم آن را به دلیل طعم و اثر محرک آن می نوشند.
فواید
فواید بسیار گسترده است. جدا از اینکه کافئین را به برخی از نوشیدنی ها اضافه می کند، برای کاهش وزن، کاهش خطر بیماری قلبی، سلامت پوست و موارد دیگر نیز اغلب به کار برده می شود.
بدون دیدگاه