بهترین اسانس های خوراکی
موارد استفاده از اسانس :
کاربرد اسانس غالبا برای طعم دار کردن و معطر کردن محصولات غذایی است. به طور کلی امروزه اسانس ها یکی از پرکاربردترین و پرمصرف ترین افزودنی های خوراکی، بهداشتی، دارویی، آرایشی و … هستند و کمتر محصولی را می توان یافت که در ترکیبات آن اسانس به کار نرفته باشد. بسیاری از فرآورده های خوراکی که بو و طعم مطبوع دارند، شامل اسانس می باشند. مانند انواع آب میوه که با طعم های مختلف در بازار موجود است. به طور کلی از انواع گیاهان، میوه ها و خشکبار اسانس تهیه می شود
اسانس خوراکی چیست ؟
از دیگر موارد مصرف اسانس های خوراکی می توان به استفاده ی آن ها در انواع نوشیدنی، بستنی، شکلات، روغن، انواع نان و پیراشکی، انواع ژله و پاستیل و دیگر محصولات طعم دار اشاره کرد. امروزه شکل و نوع مصرف اسانس ها با گذشته تفاوت دارد و در صنایع مختلفی آن ها را بکار می گیرند.
اسانس میوه
طعم های اسانس بسیار متنوع است و از جمله معروف ترین آن ها اسانس میوه است و می توان به انواع اسانس خوراکی مانند اسانس خوراکی سیب، اسانس خوراکی پرتقال و اسانس خوراکی نعناع و لیمو که از پر طرفدارترین این نوع اسانس هستند اشاره کرد. کاربرد اسانس های خوراکی در قهوه و چای، کیک و کلوچه، شیرینی و شکلات بسیار است. همچنین از دیگر کاربرد اسانس های خوراکی می توان به استفاده از اسانس در لبنیات، توتون و تنباکو اشاره کرد.
خواص اسانس خوراکی :
با توجه به کاربرد اسانس های خوراکی، استفاده از اسانس به عنوان ضدعفونی کننده، ضد تشنج، ضد تورم و التهاب، خلط آور، ضد قارچ و ضد باکتری، محرک، مسکن دندان، ضد خارش، محرک دستگاه گوارش و ضد رماتیسم نیز قابل ملاحظه است. هرچند مضرات اسانس خوراکی نیز قابل توجه است اما عطر اسانس سبب افزایش کاربرد آن شده است. این محصول علاوه بر ایجاد تنوع، نقش اساسی در انتخاب و پذیرش محصول نهایی دارد و به طور کلی برای ایجاد، اصلاح، تشدید طعم و پوشاندن طعم های نامطلوب به مواد غذایی اضافه می گردد.
بدون دیدگاه