فروش ژلاتین
فروش ژلاتین
ماده ایست بدست آمده از استخوان های جانوران که خاصیت آن ژله کننده مواد غذایی است
پودر ژلاتین چیست؟
پودر ژلاتین یک پودر شفاف و بیرنگ است که از پروتئین حیوانی، عمدتاً کلاژن استخراج میشود. عموماً از پوست و استخوان حیوانات مانند گاو و خوک برای تولید پودر ژلاتین استفاده میشود. پودر ژلاتین در دمای اتاق به صورت خشک و سفت قابل نگهداری است و برای استفاده در طبخ و تهیه دسر و شیرینی های خانگی به کار میرود.
ژلاتین چگونه ساخته می شود؟
پوست و استخوان ها در بعضی از حیوانات به راحتی برش داده می شوند و با آب مخلوط می شوند. آبی که با این مواد مخلوط می شود، باید حالت اسیدی شبیه به سرکه داشته باشد تا کلاژن بتواند داخل آن حل شود. سپس این ترکیب تحت دماهای مختلف قرار می گیرد تا راحت تر داخل آب حل شود. زمانی که داخل آب حل شد، سه لایه از آن تشکیل می شود. لایه سطحی که چربی است. لایه میانی که کلاژن است و لایه زیرین یک ماده جامد حل نشده می باشد.
انواع پودر ژلاتین که باید بندانید
انواع مختلفی از پودر ژلاتین وجود دارد که در طبخ و تهیه دسر و شیرینی های خانگی به کار میروند. برخی از انواع پودر ژلاتین عبارتند از:
1. پودر ژلاتین بدون طعم و رنگ: این نوع پودر ژلاتین برای تهیه ژله ها، پودینگ ها و شیرینی های خانگی استفاده میشود.
2. پودر ژلاتین معطر: این نوع پودر ژلاتین شامل عصاره های طبیعی میوه ها و گیاهان است و برای تهیه ژله های معطر و پودینگ های میوه ای به کار میرود.
3. پودر ژلاتین شفاف: این نوع پودر ژلاتین برای تهیه ژله ها و پودینگ های شفاف استفاده میشود.
4. پودر ژلاتین تیره: این نوع پودر ژلاتین برای تهیه چیزهایی مانند سوپ های گوشتی و سس های غلیظ استفاده میشود.
5. پودر ژلاتین محلول: این نوع پودر ژلاتین در آب سرد حل شده است و برای تهیه ژله های شفاف و پودینگ های میوه ای به کار میرود.
هر نوع پودر ژلاتین ممکن است شامل مواد افزودنی مانند شکر، رنگ، طعم دهنده و افزودنی های دیگر باشد. بنابراین، هنگام خرید پودر ژلاتین، به دقت برچسب محصول را مطالعه کنید تا مطمئن شوید که محصول خالی از مواد افزودنی نامطلوب است.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.