فروش گلوکز

فروش گلوکز

این ماده شیرین کننده می باشد که در ساخت تنباکو و بسیاری از مواد غذایی از جمله در تهیه شیرینی جات و آبمیوه جات بکار می رود.

گلوکز خوراکی چیست

گلوکز خوراکی یک ماده شفاف و شیرین است که به صورت مایع (شربت گلوکز) و پودر تولید و در بازار موجود است. این ماده که از هیدرولیز ذرت در یک محیط کنترل شده تهیه می شود به عنوان یک جایگزین شکر در صنایع غذایی و صنعت داروسازی قابل استفاده است. این شیرین کننده به عنوان یک محصول شیرین که شیرینی آن مشابه با شکر است بیشترین کاربرد را در تهیه انواع شیرینی و کیک دارد و همچنین به عنوان یه محلول براق کننده برای رویه شیرینی و شکلات نیز قابل استفاده است. علاوه بر این می توان از آن در تهیه خمیر فوندانت و شهدبار برای برخی از شیرینی ها مانند زولبیا و بامیه نیز استفاده کرد.

خصوصیات گلوکز

۱- شیرین کننده
۲- تثبیت رطوبت
۳- قابلیت نرم کنندگی
۴- خاصیت بافت دهندگی و تعدیل کننده واکنش قهوه ای شدن.
۵- جلوگیری از کریستاله شدن مواد.
۶- تعدیل کننده طعم شیرین
۷- بالا بردن ویسکوزیته
۸- نقش محافظت کنندگی و نگهداری سیستم های کلوئیدی
۹- کنترل اندازه کریستال های یخ
۱۰- بالا بردن فشار اسمزی
۱۱- نگهداری آب در فراورده
۱۲- پایین آوردن نقطه انجماد
۱۳- ثبات سیستم کلوئیدیکف
۱۴- بهبود و یا تغییر مزه
۱۵- بهبود رنگ
۱۶- دارای ارزش غذایی و یک چاشنی ایده آل برای شیرینی، بیسکوئیت، بستنی و مربا و …
۱۷-ترکیبی ارزشمند برای ویتامین هایی که خاصیت انرژی زایی دارند.

کاربرد گلوکز در صنعت غذا :

۱- صنعت نانوایی
کاربرد این قند سبب به تعویق انداختن بیاتی ، منبع قابل تخمیر، افزایش سطح کالری می شود.
۲- بیسکوئیت – کیک و شیرینی
به علت خاصیت شیرین کنندگی، خاصیت ترد کنندگی، ارائه رنگ قهوه ای کمرنگ یا طلایی به محصول به واسطه کارامل شدن به کار می رود.
۳- شکلات و آبنبات ها
کاربرد این قند سبب ممانعت از کریستالیزسیون می شود لذا محصولی هموژن و یکنواخت با زمان نگهداری بالا و همچنین خصوصیات طعمی و اورگانولپتیک بهتر تولید می گردد
۴- غلات صبحانه و اکسترود ها
سبب مقاوم شدن به واکنش های قهوه ای شدن غیر آنزیمی ، حفظ شکل و ظاهری، ایجاد سطح درخشان، افزایش تردی و ممانعت از ورود رطوبت به محصول می شود.
۵- نوشابه سازی
به عنوان شیرین کننده و طعم دهنده و ایجاد کننده ویسکوزیته وبریکس مناسب به کار می رود.
۶- آب میوه سازی
به عنوان شیرین کننده و بهبود دهنده بریکس بکار می رود.
۷- کمپوت سازی
به عنوان شیرین کننده و جلوگیری از ایجاد شیرینی نا مطلوب و کریستالیزه شدن شکر در این محصولات بکار می رود.
۸- بستنی
به عنوان شیرین کننده و طعم دهنده بکار می رود.
۹- مربا و ژله
خاصیت شیرین کنندگی، ایجاد بریکس و ویسکوزیته ایجاد قابلیت ماندگاری محصول به میزان چشم گیری می باشد.
۱۰- میوه های تازه
بعنوان یک پوشش دهنده و ممانعت کننده در برابر تغییرات رنگ و قهوه ای شدن های غیر آنزیمی عمل می کند. و با دادن ظاهری درخشان و براق به میوه ها باعث جذاب تر به نظر رسیدن آنها گردد.
۱۱- صنایع گوشت
به عنوان منبعی از ویتامین E یک آنتی اکسیدان در یکی از مراحل انتهایی پروسه ساخت فراورده های گوشتی به محصولات گوشتی اظافه می گرددو نقض مهمی در جلوگیری از رنسیدیتی داشته و در نتیجه مانع تغییرات رنگ محصول در انتها می شود.
۱۲ – محصولات گوجه فرنگی
به عنوان کنترل کننده شیرینی و غلظت دهنده بکار می رود.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش گلوکز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “فروش گلوکز”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *